Scroll Top

In de praktijk is de SAM OntwikkelScan goed te gebruiken voor…

Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkel jezelf

De SAM OntwikkelScan geeft geen goed of fout, het is geen beoordelingsinstrument. Het helpt je als professional verder op weg naar vakvolwassenheid: methodisch handelen, professionele bewustwording en het ontdekken van kennis en ’skills’ die je kunt inzetten in je werk. Je krijgt inzicht in diverse boeiende spanningsvelden: professional versus organisatie, doelmatigheid versus rechtmatigheid, maatwerk versus uniformiteit.

Intervisie

Ontwikkel SAMen

De SAM OntwikkelScan kan een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een team. Je krijgt samen inzicht in ieders werkvoorkeuren en werkstijlen. Bespreek de resultaten dus vooral met elkaar en ontdek waarom sommige collega’s uitstekend samenwerken en anderen soms botsen. Ontdek hoe je van elkaars sterke punten gebruikmaakt, waar jullie elkaar aanvullen en waar je samen aan kunt werken.

het ontwikkelgesprek

bereid je voor

De SAM OntwikkelScan is ideaal ter voorbereiding op een ontwikkelgesprek. Het geeft gerichte reflectie op persoonlijkheid en drijfveren, inzicht in de mate van vakvolwassenheid en gerichte ontwikkelsuggesties en oriëntatie-adviezen: dit zijn heldere vertrekpunten voor een ontwikkelgesprek en concrete handvatten voor een persoonlijk ontwikkelplan.

Interesse?

Heeft u interesse in wat de SAM OntwikkelScan kan betekenen voor uw organisatie als geheel of voor individuele professionals, laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Wilt u alvast een voorbeeldrapport inzien klik dan hier.